Editura Evenimentul si Capital

Adevăratele motive pentru care Prinţul Nicolae a fost alungat şi dezmoştenit. Ce secret se ascunde după perdeaua de la Casa Regală | Galerie Foto

Principele Nicolae şi Nicoleta Cirjan
Autor: | | 44 Comentarii | 50713 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Surse apropiate Casei Regale a României au furnizat informații incredibile despre adevăratul motiv pentru care Principele Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, a fost dezmoştenit şi alungat din ţară în luna august a acestui an. Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale şi i-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Motivul explicit al deciziei fostului Suveran nu a fost precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reiesea însă, indirect, că acesta are legătură cu stilul de viaţă avut de Principele Nicolae.

„În calitate de Şef al Casei şi Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Nicolae era văzut de publicul fidel monarhist ca reprezentând viitorul monarhiei românești.

Au apărut multe povești în spațiul public despre alungarea Principelui Nicolae. Dar, potrivit celor de la FLUX 24, adevărul este altul.  

Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cirjan.

Nicoleta Cirjan este însărcinată și se pare că tatăl copilului ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae.

Cei de la FLUX 24 au contact-o pe Nicoleta Cirjan pentru a infirma sau confirma informaţiile avute. Aceasta nu a infirmat informațiile.

Nicoleta a lucrat alături de Nicolae în câteva proiecte, printre care turul cu bicicleta al României inițiat de fostul Principe.

Scandalul a izbucnit cândva prin lunile mai/iunie anul curent atunci când Principesa Margareta și Principele Radu au aflat de relația lui Nicolae cu Nicoleta și de sarcina acesteia. La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat.

Tensiunile dintre Nicolae și mătușa și unchiul său erau din ce în ce mai mari.

În joc nu era numai conducerea Casei Regale, ci mai ales moștenirea Familiei, una estimată de presă și analiștii financiari la cel puțin câteva zeci de milioane de euro.

Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală și, mai ales, ar fi pus sub semnul întrebării planul celor doi să conducă Casa în continuare în timp ce Regele este bolnav și exilat în continuare în Elveția, la Aubonne, undeva lângă Lausanne, conform Flux 24.

Nu în ultimul rând, Principele Radu a simțit că ar putea pierde postura de lider de facto al Casei Regale, mai ales că și Principesa Margareta este bolnavă. Moștenirea Regelui Mihai a fost însă miza principală.

Ca urmare, Principesa Margareta și Principele Radu au plecat de urgență în Elveția și i-au prezentat Regelui Mihai un scenariu, cel lansat pe unele surse în media din România: Nicolae e homosexual, trebuie îndepărtat.

Iar Regele a decis să îl dezmoștenească pe nepotul său, Nicolae.

Se pare că Radu, prin Margareta, a încercat să își conserve rolul de lider de facto al Casei Regale și moștenitor al proprietăților Familiei excluzându-i pe toți ceilalți din joc.

Asta după ce cu câteva luni înainte la presiunile lui Margareta și Radu, Regele l-a dezmoștenit și pe celălalt nepot, Mihai, fiul Irinei, condamnată în SUA pentru implicarea în afaceri cu lupte cu cocoși..

Practic, în acest moment, nici unul din nepoții Regelui Mihai nu mai are drept la moștenire și la nici la alte drepturi, iar Casa Regală va fi condusă de Principele Radu, soțul Principesei Margareta.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate