Editura Evenimentul si Capital

Acesta este cel mai tare SELFIE! Numeri pe degete oamenii care pot face asta!

Tim Peake l-a fotografiat și pe colegul său, cosmonautul Tim Kopra. FOTO: ESA
Autor: | | 0 Comentarii | 782 Vizualizari

Astronautul Tim Peake, care se află în spațiu, într-o misiune pe Stația Spațială, încerca repararea unui generator ce s-a stricat. Aparatul nu a putut să-l repare, deocamdată, dar cosmonautul a sa reușit cel mai tare SELFIE!

Misiunea tehnică, meticulos plănuită, a fost, însă, oprită după 4 ore și 43 de minute, atunci când unul dintre cei doi astronauți, Tim Kopra, a raportat că în casca sa se acumulau picături de apă. Cei doi temerari care au ieșit în spațiu, Tim Peake și Tim Kopra, trebuiau să repare un regulator de putere, care se stricase, și aveau de întins cabluri între mai multe componente ale Stației Spațiale, anunță Agenția Spațială Europeană (ESA).

Au fost nevoiți să se întoarcă în Stație, unde îi așteptau colegii de misiune, comandantul Scott Kelly și cosmonautul Sergei Volkov.

Însă, înainte de a intra în Stația Spațială, astronautul Tim Peake a făcut câteva poza. Una dintre ele, tip selfie, este fabuloasă. În vizorul căștii sale se vede Pământul și colegul său, Tim Kopra.

În dreptul ei cosmonautul a explicat: „Ieșirea emoționantă de astăzi va rămâne pentru totdeauna în memoria mea: un sentiment cu adevărat incredibil!”

În celelalte instantanee, personajul principal este Tim Kopra. Pozele au fost furnizate mass media de către Agenția Spațială Europeană.

Misiunea lui Tim Peake și a colegilor săi, care va dura 6 luni, poate fi urmărită pe timpeake.esa.int.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate