Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, OPERAT de URGENŢĂ la FUNDENI

Academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici, OPERAT de URGENŢĂ la FUNDENI

Constantin Bălăceanu Stolnici a fost internat de urgenţă, duminică seara, la Insitutul Clinic Fundeni, din Capitală, unde a fost operat de de urgenţă, din cauza unor probleme urologice. Potrivit medicilor, starea sa este stabilă.

"Pentru prima data sunt ingrijorat", a scris Gigel Lazăr pe Facebook despre partenerul său de la CIADO, ONG-ul care luptă de ani buni împotriva traficului si consumului de droguri, relatează România TV. Constantin Bălăceanu Stolnici, care va face 91 de ani în 2014, s-a retras din viaţa publică după scandalul legat de colaborarea cu Securitatea. Tot din aceasta cauză s-a retras şi din Academia Româna.

Constantin Bălăceanu-Stolnici s-a născut la 6 iulie 1923, la Bucureşti. Din 1948 este Doctor în Medicină si Chirurgie şi medic neurolog ţi pionier în domeniul neurociberneticii.  Este autor si coautor a numeroase lucrări ştiinţifice în domeniile ciberneticii şi antropologiei, membru de onoare al Academiei Române, descendent al Bălăcenilor, veche familie boierească.  A fost decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler.

Ne puteți urmări și pe Google News