CÂTE abonamente au fost vândute pentru Festivalul Electric Castle 2018

CÂTE abonamente au fost vândute pentru Festivalul Electric Castle 2018

În doar două zile, pentru ediţia din 2018 a Festivalului Electric Castle de la Bonţida, judeţul Cluj au fost vândute peste 12.000 de abonamente, mai mult decât dublu faţă de ediția precedentă.

Directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că abonamentele au avut preţuri de 299 de lei şi de 399 de lei.

„Pentru Electric Castle 2018 am pus în vânzare într-o perioadă de 48 de ore primele abonamente de tip Early Bird la un preţ special, de 299 de lei pentru biletul ce asigură acces general în cele 5 zile ale evenimentului, şi 399 de lei pentru cei care optează pentru varianta acces general, plus cazare în camping. S-au vândut 12.000 de abonamente, comparativ cu 5.000 de abonamente Early Bird vândute anul trecut pentru ediţia 2017, ceea ce este foarte bine”, a afirmat Vanca.

Pentru a reduce posibilităţile de fraudare, biletele pentru ediţia de anul viitor a festivalului vor fi nominale, astfel încât accesul la Electric Castle va fi permis doar persoanei al cărei nume se regăseşte şi pe bilet, a explicat Andi Vanca.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Numele introdus la achiziţionarea abonamentului va putea fi schimbat, însă, în cazul în care planurile pentru vară suferă modificări”, a explicat directorul de comunicare al festivalului.

După perioada de Early Bird, abonamentele vor putea fi în continuare achiziţionate, dar preţul acestora este de 549 de lei. Noi promoţii speciale vor mai avea loc în lunile decembrie 2017 şi martie 2018.

Cea de-a şasea ediţie a Festivalul Electric Castle va avea loc la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, între 18 şi 22 iulie 2018.