Editura Evenimentul si Capital

A primit 26 de ani de închisoare după ce şi-a măcelărit vecinii. Ionuţ Feraru a rupt o coasă, o furcă şi o sapă în timp ce lovea doi bătrâni.

Autor: | | 1 Comentarii | 420 Vizualizari

În luna septembrie a anului trecut Ionut Feraru şi-a măcelărit efectiv doi vecini, după mai multe luni de tensiuni cu aceştia. Bărbatul a fost atât de violent încât a rupt o coasă, o furcă şi o sapă în timp ce îşi lovea cei doi vecini, o femeie de 66 de ani şi un bărbat de 71 de ani. Feraru a mai făcut puşcărie în urmă cu câţiva ani, după ce aproape şi-a omorât fosta soţie în bătaie.

Ionut Feraru este cunoscut în comuna vasluiană Draxeni ca un individ foarte violent, cu care nimeni nu se putea înţelege după ce consuma alcool. În 2011 acesta aproape că şi-a omorât soţia în bătaie, cu care are doi copii. Femeia şi-a luat copiii, a plecat din casa bărbatului şi a depus plângere la poliţie. Feraru a primit un an şi jumătate de închisoare şi până la eliberarea lui, în 2013, în comuna vasluiană a fost linişte.

A continuat să îi lovească chiar şi după ce au murit

După eliberare scandalurile au reînceput în Draxeni, mai ales cu cei doi vecini, Maria şi Costică Onutu, doi bătrâni de 66 şi 71 de ani. În septembrie anul trecut, după ce se ambalase bine cu nişte sticle de ţuică, Feraru s-a dus peste cei doi în casă. Bătrânii stăteau cu poarta închisă de când se întorsese bărbatul din închisoare, aşa că prima tentativă de intra în curte a eşuat. Dar agresorul nu a renunţat şi a rupt gardul dintre cele două gospodării. Mama şi tatăl său au încercat să îl oprească, dar în zadar. Feraru a intrat peste Maria şi Costică înarmat cu o coasă şi i-a lovit până când aceasta s-a rupt. S-a întors acasă şi a luat o furcă. A continuat să îi lovească până când şi aceasta s-a rupt. Probabil cei doi bătrâni erau morţi déjà, dar furia lui Feraru era atât de mare încât simţea nevoia să lovească în continuare. S-a întors la casa părinţilor şi a inceput să îşi bată calul, după care s-a întors cu o sapă la corpurile neînsufleţite ale bătrânilor. A continuat să îi lovească până când şi sapa s-a rupt, scrie ziarul Vremea Nouă.

 A dormit cu hainele pline de sânge în casa fratelui

Şi-a luat adio de la mama şi a fugit la fratele său, căruia i-a povestit toată întâmplarea. Acesta nu este racordat la reţeau electrică şi, fiind noapte, nu a văzut că Feraru este plin de sânge. Drept urmare nu l-a crezut şi i-a spus că vor vorbi a doua zi de dimineaţă. Criminalul s-a culcat şi dimineaţa s-a schimbat de hainele pline de sânge, pe care le-a lăsat fratelui său. Şi-a luat o sticlă de băutură şi a plecat pe câmp. Acolo a fost găsit, beat, de poliţiştii veniţi să îl aresteze.

Trebuie să plătească 20.000 de euro familiei bătrânilor

Ieri criminalul şi-a primit şi pedeapsa. Ionuţ Feraru a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 26 de ani de închisoare. Pe lânga asta, criminalul mai trebuie să plătească 9.176 de lei daune materiale, 20.000 de euro daune morale familiei celor doi bătrâni, 3776 chetuieli judiciare familiei victimelor şi 4.476 de lei cheltuieli judiciare către stat. Condamnarea de ieri nu este însă definitivă, ea putând fi atacată cu contestaţie în termen de 10 zile.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate