Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. 80 de ani de la Noaptea Cuţitelor Lungi!

14-04/horoscop-465x390-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 2944 Vizualizari

Ziua este plină de semnificaţii, continuînd „sărbătoarea lupilor” printr-o interdicţie de lucru la câmp. Este în ciclul celor trei zile de sărbători dacice.

Cred că acum vă este clar, dragi lupi, padawani şi hobbiţi: când este vorba despre lupi şi de trei zile de sărbătoare, este clar că sunt tocmai de la daci şi agatârşi!

Dar astăzi este şi Soborul celor 12 Sfinţi Apostoli, celebrare colectivă de putere şi smerenie.  

Stranii coincidenţe, sau ştiinţă pierdută a Ultimei Thule fac ca în noptea de 30 iunie spre 1 iulie 1934, adică acum exact 80 de ani, Adolf Hitler să-l execute ritual pe bunul său prieten dar şi concurent, carismaticul şef al SA, Sturmabteilung, „cămăşile brune”, Ernst Roehem – acţiune denumită, mai târziu, Noaptea Cuţitelor Lungi! La momentul respectiv operaţiunea s-a numit „Colibri”.

În acea noapte au fost executaţi 77 de personalităţi, din armată şi tot spectrul politic, posibili ostili sau duşmani declaraţi ai lui Hitler. „77” este un număr iniţiatic, a cărei interpretare era familiară cercului lărgit al „Ultimei Thule” organizaţie secretă ezoterică formată din elevii şi continuatorii lui Gurdjieff, nazişti arieni de poziţie importantă, precum Himmler şi Hess. Se pare că până la sfârşitul lunii iulie 1934 în Germania au fost executaţi câteva sute de oponenţi ai lui Hitler.

Ernest Roehem era un tip extraordinar de carismatic, genul „băiat bun de gaşcă” şi îl diviniza pe Adolf Hitler. Se considera cel mai bun prieten al lui. Era împreună cu Adolf de la început, de la „puciul din berărie” de la Munchen. În luna mai 1934 raporta lui Hitler că numărul militarilor din SA depăşise două milioane! Însemna mai mult decât armata regulară, adică Wehrmachtul, SS adică Schutzstaffel şi Gestapo adică Geheime Staatspolizei, toate împreună. Ceea ce, bineînţeles, a provocat nemulţumirea făţişă a “junkerilor” a ofiţerilor de carieră, dar care erau şi nobili şi mari proprietari.

Hitler, excelent politician, a preferat să-şi sacrifice prietenul, ca să atragă de partea lui pe oponenţi!

Ceea ce a şi făcut!

Este interesant cum nota cotidianul britanic “Daily Mail” acţiunile lui Hitler, în numărul din 2 iulie 1934: “Herr Adolf Hitler, cancelarul Germaniei şi-a salvat ţara. Cu discreţie, dar cu extremă severitate, el a scăpat Germania de cei care deveniseră un pericol pentru unitatea Germaniei şi ordinea de drept. Numele celor care au fost împuşcaţi sunt deja cunoscute. Dragostea lui Hitler pentru Germania a triumfat, a contat mai mult decât prietenia şi fidelitatea camarazilor lui care au luptat alături de el pentru viitorul Germaniei”

V-am oferit citatul de mai sus, ca să vă gândiţi un pic, dragi lupi, padawani şi hobbiţi!

Nu vă par familiare strategiile politice de acum, iată, exact 80 de ani? Sigur, acum nu se mai împuşcă camarazii, dar… Noaptea Cuţitelor Lungi se joacă cam în fiecare zi în România, la orice televiziune!

Nu credeţi? Atunci citiţi-mi horoscopul, este făcut şi după sfaturile lui Gurdjieff, că nu se putea să-l ignor, ştia prea multe, aşa că şi domniile voastre puteţi întrezări ceva din inefabil. Asta astăzi, mâine poate norii acoperă din nou orizontul cunoşterii, nu se ştie, pentru că mereu este lângă noi un Adolf Hitler care vrea să confişte puterea şi să ne conducă, şi asta pentru că, este mereu, în definitiv, o altă zi!

BERBEC   Ai nevoie de ajutor, de sprijin, dar astăzi nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate.  Lasă-i şi pe cei din jur să ia atitudine!

Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic extravagant, sunt aspectate favorabil numai activitaţile de rutină. În a doua parte a zilei vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi!

  TAUR   Eviţi conflictele şi situaţiile tensionate, te simţi fragil.  Majoritatea scenariilor, atât în activitate cât şi in viata personală, suferă din cauza întârzierilor produse de Saturn.

Dacă ai ceva bani, foloseşte-i, investeşte, fă ceva cu ei, măcar du-te într-o excursie la mânăstirile din Nordul Moldovei. Nu-i ţine ca prostul la bancă ca să se îmbogăţească alţii. Ar trebui să ştii toate acestea deoarece zodia ta preţuieşte banul şi proprietatea!

GEMENI    Eşti, din nou, motivat şi gata de acţiune! Ideile, planurile şi ambiţiile sunt pe primul plan şi eşti gata să te implici în activităţi multiple. Dar, mare atenţie, nu fii superficial!

Aşa este felul tău, superficial şi cheltuitor, dar mare meşter la vorbe. Îţi rămâne să filozofezi şi să te bucuri de zilele frumose de vară, de vremea capricioasă ca o prinţesă din poveste. Sanatatea iţi este bună, atenţie însă la răceli provocate de curent sau aerul condiţionat şi la persoanele care îţi strănută in faţă.

RAC   Stelele iţi indică o zi bună, iar dacă ai luat o hotărâre, lunea aceasta ţine-te de ea! Cu putină concentrare poţi rezolva mai repede problemele cotidiene, ca să-ţi oferi şi timp liber.

Raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cea mai bună politica economică. Succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. După această perioadă vei obţine recunoaşterea unor eforturi trecute, aşa că astăzi nu dormi, fii atent!

LEU   Ai pe cineva, în familie, anturaj, sau la serviciu atât de încăpăţânat că-ţi vine să-l muşti de cap! Încercă să-l eviţi, dar ce te faci dacă e şeful, sau soţul? Nu fii mai căpos(ă) decât el!

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Banii tai

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate