2018, an DEZASTRUOS pentru România. Ponta PREVEDE DEZASTRUL în țară

2018, an DEZASTRUOS pentru România. Ponta PREVEDE DEZASTRUL în țară

Victor Ponta are un mesaj îngrijorător pentru 2018 în ceea ce privește România.

Fostul premier accentuează o părere tot mai des întâlnită în spațiul public: România o să se confrunte cu o criză economic majoră anul viitor.

„2018 va arăta foarte rău. Va fi grav pentru buzunarele noastre. A trecut un an de la alegeri. Se vorbeşte că dăm al doilea Guvern jos. Lucrurile merg foarte prost şi economic, şi social. Ne vom întoarce curând în 2000, la criză. Într-un an, un an - jumate maxim. Din mai multe motive. Cheltuim mai mult decât producem. Un fleac, au ciuruit Codul Fiscal. Aproape tot ce fac acum, e foarte rău. Acum e bine să ai o pilă la stat să ai ditamai sălăroiul. Şi e bine şi pentru multinaţionale.

TVA Split e o prostie, un dezastru naţional. Se termină cu contractele part-time, îi plăteşte din mână pe toţi. Omului mai bine nu îi promiţi, decât să nu îi dai. Promiţi 25%, le iei 21% din contribuţii, rămân cu 4% care se duc din inflaţie. Simt că a reînviat Vadim. Olguţa credeam că lasă PRM-ul în spate, dar a venit PRM în PSD", a declarat Ponta în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News