1.000 de EURO PE LUNĂ PENTRU ȘEFII PNL. Atâta trebuia să plătească un fost chestor liberal, sub forma unei "donații".

1.000 de EURO PE LUNĂ PENTRU ȘEFII PNL. Atâta trebuia să plătească un fost chestor liberal, sub forma unei "donații".

Șefii PNL cereau o mie de euro sub masca unei donații pentru care nu a primit chitanță. Asta a dezvăluit un ex-senator PNL, chestor al Senatului în perioada în care partidul a fost condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Cristian Bodea a povestit, la B1 TV, că pe vremea când era chestor în conducerea Senatului, șefii PNL i-au cerut o mie de euro sub masca unei donații pentru care nu a primit chitanță. 

”Eram chestor în conducerea Senatului, în cei 48 de demnitari. Mi s-a mărit salariul la 13.000. Și mi s-a spus de la partid: trebuie să dai 1.000 de euro la partid, altfel sunt destui care vor funcția ta. Era august și în septembrie erau alegeri la funcția asta", a afirmat Cristian Bodea, la B1TV. 

Fostul senator PNL a spus, întrebat dacă a dat banii: ”Am dat. Am dat și au dat toti. 1.000 de euro. Cât s-a cerut. Din salariu".

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce i s-a atras atenția că e un autodenunț, liberalul a afirmat: ”Au anunțat în presă că nu ne forțează, tu donezi la partid. Acum, că eu nu am văzut chitanța e partea a doua”.